Zelené potraviny

Znáte zelené potraviny? Určitě jste se stímto termínem a některými produkty již setkali.

Zelené potraviny jsou velkými pomocníky v péči o naše zdraví. Obsahují látky, které mají pro náš organismus regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky.

Obsahují ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, aktivní enzymy a nezbytné aminokyseliny. A proto mají na lidské zdraví zcela unikátní účinky.

Nejznámějšími zelenými potravinami jsou mladá pšenice, mladý ječmen, chlorella, spirulina, alfaalfa, mořské řasy a také zelenina, jako je brokolice, kapusta, listový salát, řeřicha, petržel, pažitka, špenát, zelí atd.

Zelené potraviny bychom měli konzumovat pravidelně. Nabízejí nám totiž zdravější život. Ozdravují organismus tím, že posilují imunitní systém, pomáhají vylučovat škodliviny z těla, podporují buněčný růst, zpomalují stárnutí organismu a dodávají komplexní výživu.

 

four-leaf-clover-711625_640

Zelené potraviny nemají vedlejší účinky a jsou proto vhodné pro každého, včetně dětí, seniorů a také zvířat. Takže je jenom na vás, pro co se rozhodnete. Zelené potraviny můžete střídat. Uděláte si kúru z ječmene, potom třeba z chlorelly. Pro ty, kdo mají problém vypít nápoj, jsou připraveny zelené potraviny ve formě tablet.

Zeleninu můžete konzumovat po celý rok. Čerstvé zelené natě můžete také kupovat po celý rok. Můžete je přidávat do polévek, pomazánek, salátů, nebo je konzumovat i samotné.

Toto je celkem jednoduchá cesta, jak upevňovat svoje zdraví. Tak neváhejte a dejte se na cestu za vaším zdravím.

*.

Vladimíra Čížková

Mým posláním je práce s lidmi. Vím, že umím a chci pomáhat lidem o sebe pečovat. Můj příběh si přečtěte zde>>

Komentáře